iPaint

iPaint v11 1.9

Eenvoudige applicatie voor simpel tekenwerk

VOOR

  • Gemakkelijk in 't gebruik

TEGEN

  • Zeer beperkt programma
  • Instabiele software

Niet bijzonder
5

IPaint is een piepklein gratis tekenprogrammaatje voor je Mac. De minimalistische applicatie richt zich op tekenaars die snel en op eenvoudige wijze wat willen kladden en kliederen.

De opties in iPaint zijn zeer beperkt en dat maakt het programma ontzettend gebruiksvriendelijk en intuïtief. Je kiest een kleur, een gereedschap en begint te tekenen. Nog wat tekst erbij en dat was het dan wel weer. IPaint lijkt hiermee een prima programma voor de haastige tekenaar.

Maar wacht even. IPaint lijkt zelf ook haast te hebben. Tijdens onze test liet de software het namelijk meerdere malen afweten en sloot het programma onverwacht automatisch af. Herinstallatie en opnieuw starten verhielpen het probleem niet.

In tegenstelling tot Microsoft Windows, bevat het Mac besturingssysteem geen standaard tekenapplicatie. Hier ligt dus een kans voor software-ontwikkelaars. IPaint doet een gooi, maar is niet zo succesvol als Paintbrush. Echter, wij wachten liever nog even op een stabielere versie van iPaint en raden je in de tussentijd het uitgebreidere én stabielere tekenalternatief GIMP aan.

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor mac

Meer
iPaint

Download

iPaint v11 1.9

Beoordelingen about iPaint